Gyerekjátékokról rendszerezetten

Spy Gear - Kezdődhet a kémkedés!

2011/05/27. - írta: Játékbox / Játékpalota

Valósághű ügynökké válhatsz, ha összegyűjtöd ezeket, a kémcuccokat.

Éjjeli fürkészőtől a hazugságvizsgáló berendezésig minden megtalálható, amire egy kémnek szüksége lehet. Itt van pl.: a titkos ügynök toll, amivel fel lehet jegyezni bármilyen titkos információt, ugyanis olyan tinta van benne, amit csak UV fénynél lehet látni.

De akár hasznos lehet egy mozgásérzékelő is. Őrzi a szobát, az illetéktelen behatolóktól. A sötétség sem jelent problémát, ha van, éjjeli fürkészed, amivel sötétben 7-8 méterig lehet látni a vörös fény segítségével.

Van hangcsapda is a kínálatban, ezzel el lehet hitetni bárkivel, hogy ott vagy a közelben. A reakciót pedig a kerítés mögül is lesheted a Micro Periszkóppal a nélkül, hogy felfedezhetnének.

A Micro Lehallgatóval a távoli neszeket is tisztán hallhatod. Ha már biztosan tudod, merre jár akit keresel, elfoghatod a Lézeres-tapadókorongos kilövővel, hogy lefegyverezd. Ha ez megvan a Kémbilincs használatán a sor. Előnye, hogy ha megmozdul a fogolyriasztó lép életbe, tehát nincs menekvés.

A hazugságvizsgálatnak itt az ideje, ha a fentiekkel megvagy.

Minden válasz után megtudhatod igaz volt-e.

Külön-külön is megvásárolhatóak, illetve vannak különböző féle szettek is.

Érdemes összegyűjtögetni és kezdődhet az egész napos kaland. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr782936854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása