Gyerekjátékokról rendszerezetten

Beugró

2011/07/08. - írta: Játékbox / Játékpalota

A népszerű televíziós műsor alapján készült ez a társasjáték. 12 éves kortól ajánlott, 6 játékostól.
Mostantól nem csak a tv-ben élvezheted a mulatságos játékot, hanem otthon vagy a parkban is összegyűlhetek egy nagy nevetésre.
Akár zsebszövegekre vágytok akár váltólázra most megtehetitek. Az 1, 2, 3, 4 játék arról szól pl.: hogy 4 ember elosztja, hogy ki hány szót mondhat.
Miközben van egy téma, amiről kell beszélnetek, de csak a megadott mennyiségű szó felhasználásával. De választhatjuk a Bekérdezőt is, ahol szintén van egy alaptéma, és csak kérdéssel lehet kommunikálni.
Aki először válaszol véletlenül kijelentő módban, az veszít. Sport trükk: egy ember megfordul a többiek némán, eljátszanak egy cselekményt, ami a feladatkártyán van, a háttal álló játékos azt mondja, hogy stop erre mindenki megdermed, ekkor meg kell fordulnia és ki találni a merev kép alapján, hogy mi lehet az adott szituáció.
Ha esetleg már nem rejlik benne túl sok újdonság amennyit játszottatok vele, akkor sincs nagy baj, ugyanis létezik megoldás: Beugró Újratöltve. A fent említett játékokhoz új feladványok. 120 zsebszöveg és 180 új jelenet a többi játékfajtához.

Beugró 2

A nagy népszerűségnek örvendő Beugró társasjátékcsalád legújabb tagja.
5 új játékfajtával és az elmaradhatatlan zsebszöveg játékkal kínál mindenkinek sok nevetéssel fűszerezett szórakozást.
Ebben a játékban a rémtétel, lassítás, fotóalbum, kaméleon, Beugró + a zsebszöveg elnevezésű játékfajtához minden megvan, ami kell.
Ezek a társasjátékok minden családi vagy baráti összejövetelt feldobnak garantáltan. Kipróbálhatod a tv –ben látott vicces jeleneteket és most te leszel a főszereplő, így jóval izgalmasabbak lesznek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr913049600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása