Gyerekjátékokról rendszerezetten

Vitorlát bonts!

2011/09/22. - írta: Játékbox / Játékpalota

Megérkeztek a Lego Karib tenger kalózai filmsorozathoz tartozó hajómodelljei! A Fekete Gyöngy az első részből, az Anna királynő bosszúja pedig a negyedik részből lehet ismert a rajongók számára.

Mind a két hajó gyönyörű kidolgozású, a Fekete Gyöngy 804 darabból áll, és 6 mini figurát tartalmaz, köztük Jack Sparrowt, Will Turnert, Davy Jonest, Bocskor Billt, Gibbst és Maccust. A hajó kinyitható, így benézhetünk a kapitány kabinjába, aki nem más, mint maga Jack Sparrow!

Jacket elrabolják! Amikor felébred, látja, hogy egy idegen hajón tartózkodik, ahol találkozik a gyönyörű Angelicával! Jack lázadást szít, és átveszi a hajón a kapitányságot, ám öröme nem tart sokáig, hiszen a kapitányi kabinból valaki minden lépését figyeli, s ez nem más, mint maga a nagy Fekete Szakáll, akiitől minden kalóz retteg!

Az Anna Királynő bosszúja 50 cm magas és 66 cm hosszú, 7 minifugurát tartalmaz: Jack Sparrowt, Angelicát, Fekete Szakállt, Séfet, Fedélzetmestert és két kalózt.

Mind a két hajó nagyon szép, részletes kidolgozású, nem hiányozhat egy rajongó polcáról sem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr633246501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása