Gyerekjátékokról rendszerezetten

Kincsvadászok, felkészültetek?

2011/09/26. - írta: Játékbox / Játékpalota

Egy nagyszerűú, izgalmas társasjátékot szeretnék ma bemutatni. Ugye Ti is álmodoztatok róla, milyen lehet kincsere vadászni, izgalmas kalandokba kevereni? A Niagara társasjátékkal megtehetitek!

A Niagara folyó vad zuhatagai között rettenthetetlen kincsvadászok küzdenek a vízzel és egymással azért, hogy ékköveket gyűjtsenek a part mentén. A legértzékesebb drágakövek vannak a legveszélyesebb helyen, a vízesés szélénél. Innen már csak a legügyesebb hajósok juthatnak ki a partra, hogy pontot kapjanak ékköveikért. A játékot az a játékos nyeri, aki a legnagyobb értékű drágakövet halmozza fel.

A játék egy süllyesztett folyómederű táblán zajlik, ami a Niagara folyót és vízeséseit ábrázolja. A kenuk a sodrással leereszkedhetnek a folyón, de akár árral szemben is haladhatnak, így gyűjthetik össze a kincseket, és vihetik el a kikötőbe. 

A játék remek szórakozás az egész családnak, ahol a legnagyobb kihívás megtervezni az utat, vigyázva, hogy elkerüljük a vízeséseket. A Niagara lendületes stratégiai játék, melyet 3-5 rettenthetetlen kenus játszhat, ha már elmúlt 8 éves.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr353257687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása