Gyerekjátékokról rendszerezetten

Fedezd fel a festők birodalmát!

2011/10/19. - írta: Játékbox / Játékpalota

A püspök magas rangú látogatókat vár. A reneszánsz leghíresebb freskófestőit béreli fel a katedrális mennyezetén levő freskó restaurálására, hogy újra a régi pompájában ragyogjon.

Ki tervezi meg olyan okosan a napját, hogy neki legyen a legtöbb győzelmi pontja?

Bizony, a napokat alaposan meg kell tervezni! Nem mindegy például az, hogy a mester mikor kel fel az ágyából. Ha a hajnal első sugarai ébresztik, rossz lesz ugyan a kedve, sőt, még a festékek ára is elég borsos, de ő mehet először a piacra, és mint tudjuk, ki korán kel aranyat lel! Minél később ébred festőnk, annél jobb lesz a kedve, annál olcsóbbak lesznek a festékek, de egyre kevesebb lesz, amiből válogathat.

Ha jártunk a piacon, irány a műhely, ahol kikeverhetjük a nekünk kellő festéket, illetve egy kis portré festéssel pénzt kereshetünk. Amennyiben megvannak a megfelelő színeink, kifesthetünk egy kis részt a freskóból, amiért pontot kapunk, és valami jutalmat is (ez lehet festék, pénz)

Az nyer, aki, miután a freskó kész - a legtöbb pontot gyűjtötte össze.

A játék három kiegészítőt is tartalmaz, A portréfestőket, a Püspök kérését, és a Különleges színeket.

Izgalmas stratégiai játék, mellyel az egész családot a reneszánsz korba repíti.

A játékidő 60 perc, 10 éven felülieknek ajánljuk! 2-4 játékos részére!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr433315302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása