Gyerekjátékokról rendszerezetten

Irány az Arany!

2011/10/20. - írta: Játékbox / Játékpalota

A mai napon egy izgalmas, kalandokkal teli utazásra invitálok mindenkit, az aranyásók földjére!

A játékban két főszereplő van: Az aranyásók és a szabotőrök. Az aranyásók célja eljutni az aranyig, míg a szabotőrök megpróbálják megakadályozni őket ebben.

A játék úgy kezdődik, hogy mindenki húz egy karakter kártyát, amit csak ő láthat. Az asztalon lefordítjuk a három célkártyát, összekeverjük, és egymás mellé helyezzük. A startkártya lehelyezése után indulhat a küzdelem! Az aranyásók alagutakat fúrhatnak, haladhatnak a céljuk (vagy csak ők hiszik, hogy ott megtalálják az aranyat?) felé. A szabotőrök (óvatosan, hogy nehogy gyanút fogjanak az aranyásók) eltérítik az utakat, leomlasztják a bányákat.

Figyelem! Minden utat nem zárhatunk el teljesen!

A játékot az aranyásók nyerik, ha elérik az egyik cél kártyát, és allatta az aranyrög található. Ha nem arany lapul a kártyán, a szabotőrök sikeresek voltak, eltérítették az aranyásókat, így a győzelem őket illeti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr203318030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása