Gyerekjátékokról rendszerezetten

Keverd-kavard készítsd magad!

2011/06/03. - írta: Játékbox / Játékpalota

Bath Bomb Factory- Sistergő fürdő bombagyár:

Itt van végre egy kreatív játék nagyobbacska lányoknak. 10 éves kortól ajánlott kísérletező szett. Készíts új és izgalmas lebegő bombákat, szappan vulkánokat és pattogó lufikat a szett segítségével. Lépésről lépésre teheted meg a színes használati útmutató segítségével. Próbáld ki ezt a pezsgést.

 Szeretném megvásárolni!

 

Luxurry Soap science lab- Luxus szappan kutató laboratórium:

Indulhat a szappangyár. Micsoda móka vár Rád! Készíts mindenféle színből szappanfigurát. Keverj színeket és illatokat, majd hozd létre saját szappanod. Önts és forrassz egyre több részből álló szappanszobrokat. Kísérletezz a konyhában, és készíts megdöbbentő újszerű szappanokat. Tegyél lebegő virágokat átlátszó formákba. Készíts egyedi ajándékokat ismerőseidnek, családodnak. Játéknak is kiváló, de közben fontos tudományos elméleteket sajátíthatsz el.

 Szeretném megvásárolni!

 

Perfect Perfue Laboratory - Parfüm laboratórium:

Kísérletezz e fenséges illatú zselével, kristály potpurival és saját tökéletes illataiddal. Mindenki szereti a kellemes illatokat, ennél csak az lenne jobb, ha olyan parfümöt használhatna, ami 100%-ban illik hozzá. Ezzel a készlettel, egy lépéssel közelebb kerülhetsz az egyediséghez. Mindenhez méred, kevered, kivonod, szétválasztanod, szűrnöd kell majd. Kutató tudássá válsz a saját parfümgyáradban. A saját parfümöd elkészítése izgalmas és gyönyörű dolog. Parfümgyártásra fel!

 Szeretném megvásárolni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr162954204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása