Gyerekjátékokról rendszerezetten

Szállj szembe a Roxfortot fenyegető veszéllyel!

2011/09/01. - írta: Játékbox / Játékpalota

A mindenki áltál ismert Cluedo, Harry Potter köntösben.

Egy boszorkány titokzatos körülmények között eltűnt a Roxfotból! Légy Te Harry Potter vagy valamelyik barátja, nyomozd ki, mi történt iskolatársaddal! Járd be az iskola épületét, és kérdezz ki mindenkit, de jól vigyázz, a sötét folyosók, és a trükkös lépcsők veszélyeket rejthetnek! Légy óvatos, ha feltűnik a Sötét Jegy, ellenséges erők munkálkodnak a környéken! Ha bajba kerültél, a Mentő Kártyák megvédenek! Húzz egyet, és vagy egy varázslat, vagy egy szövetséges képében megérkezik a segítség, így megmenekülsz a házpont vesztéstől is.

Ha kikérdeztél mindenkit, és biztos vagy benne, ki és hogy követte el a bűncselekményt, hol, milyen tárggyal, vagy varázslattal, menj Dumbledore irodájába, és vádold meg őt! Ha igazad van, a bűnös lakolni fog, és Te vagy a játék nyertese!

 

A Cluedo – Harry Potter igazi kikapcsolódás az egész családnak! A játékot 3-5 fő játszhatja, 9 éven felülieknek ajánljuk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr973195084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása